Cassie Nicole er TRIST!!!! Coco Chanel har forsvunnet!!!!

 Hallo Bloggen <3!

Som dere sikkert harmerket, så har jeg ikke vert så aktiv på bloggen de siste dagene! Fordi jeg har vert utrolig lei meg! Min Kjære Coco Chanel er borte. Han er av en slik rase at han egentlig ikke skal ha han ute i det heletatt, fordi han er UTROLIG TYNN i pelsen, og han passer best som inne katt!  Det kan nesten sammen lignes med en naken hund eller Chiuaua! Men jeg har valgt og ha han ute, fordi han kan komme på komando, så jeg kan bestemme hvor lenge jeg syntes han skal være ute. Men nå kommer han altså ikke hjem igjenn!

Jeg har akkurat flyttet til en ny plass, og er derfor redd at han ikke finner veien hjem, eller at han har fryst i hjel pga pelsen. Jeg har vert i hele nabolaget og leitet flere ganger, og lokket og ropt men han kommer IKKE! Derfor har jeg blogget så lite fordi jeg har vert ganske opptatt med og finne han!

Dere som er faste lesere vet nokk at jeg er VELDIG knyttet til katten min, og han er VELDIG knyttet til meg! Han følger etter meg OVERALT! Når jeg reiser meg opp fra sofaen reiser han seg, når jeg skal lage mat på kjøkkenet står han og ser på meg. Hvis jeg skal på do vill han være med inn, han vill også være med inn på badet når skal dusje. Når jeg skal hente posten, følger han etter meg! Og hvis han ser at jeg kjører av gårde på mopeden, så løper han faktisk etter meg. Fordi han ikke vill at jeg skal gå i fra han! Å det er utrolig vondt og se på! Fordi det virker som han tror at jeg aldri skal komme tilbake igjenn! Jeg håper virkelig at han kommer til rette igjen, noe som jeg egentlig har min tvil om! Han har vert borte alt for lenge nå, og jeg kjenner katten min såpass godt at jeg vet at han hadde kommet tilbake nå, hvis han hadde visst hvor han skulle gå!

Gullet mitt, kom hjem <3

Er det noen som har noen spessielle historier, eller opplevelser med savnede dyr? Døde dyr? Eller bare noen historier med dyr? Jeg vill gjørne høre!!

XOXO - Cassie Nicole :-* <3<3

4 kommentarer

Therese

23.mar.2012 kl.21:44

fin blogg <3

- kommentere tilbake ? <3

cassieamadeusen

23.mar.2012 kl.21:45

Therese: Kopiert og limt inn?

USIKKER.

24.mar.2012 kl.00:00

Har selv en katt som er med meg overalt.. Hun forguder meg virker det som, og hun forsvant en gang og var borte 1 uke uten at jeg skjønte noen ting. Begynte å legge ut plakater til slutt, men en dag dukka hun opp på døra og var inne i mange dager etterpå. Tydelig veldig sulten og savna meg enormt mye. Men det er katter, de er innerst inne ville, så det er ikke unormalt at de blir borte noen dager, uansett hvor klengete de kan være.

cassieamadeusen

24.mar.2012 kl.00:04

USIKKER.: Takk for svar!<3 Jeg håper bare virkelig at han kommer tilbake, han har aldri vert borte så lenge før!!

Skriv en ny kommentar

cassieamadeusen

cassieamadeusen

18, Molde

href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=291849&mid=44156&f=true" target="_blank">Cassieamadeusen

Kategorier

Arkiv

hits