Svar på dagens kommentar! LATTERLIG!!

Hallo Bloggen<3! 

Tenkte og svare på en kommentar! Dette må helt klart være den mest larrerlige kommentaren jeg har fått til nå! Dette var en kommentar jeg fikk :-* <3

UTROLIG irriterende video. Eneste jeg klarer å se på er nesa di. Og at hodet ditt er dobbelt så stort som det burde være. Mye luft oppi der kanskje? Please get some help. 

For det første så må jeg bare si at selv om du utrig deg for og være Anonym, så er det ikke akkurat så veldig vanskelig og finne ut hvem du er!

Du sier at hodet mitt er dobbelt så stort som det burde være, å da beggynner jeg seriøst og le. Hva i allverden er det og si? Hvis du først skal fornerme folk, så burde du kansje komme med noe bra og fornerme med. Du burde virkelig gå hjem og øve deg på og fornerme folk! For det er noe du virkelig IKKE kan. Jeg beggynner bare og le når det beste du kommer på er at hodet bitt er stort! Nei som sagt så trenger du og øve deg! Jeg vet at hodet mitt er i perfekt størrelse. Kansje det ser stort ut fordi jeg har stort hår, og fordi det er filmet neden ifra og opp. Du vet vell at ting blir mye større når du filmer neden ifra og opp? Og at ting blir mye mindre når du filmer oppenifra og ned? Jeg håper virkelig du vet det!!

Også sier du at du ikke klarer og slutte og se på nesen min! Hvis du ikke klarer og slutte og stirre på en nese, så har du virkelig få gleder her i livet!  Det er IKKE noe galt med nesen min. Det vet jeg! Du spørr også om jeg har mye luft oppi hodet. Ja jeg har masse oksygen i hodet. Du vet vell at man ikke kan leve uten og ha oksygen i hjernen? Hva søren er det du spørr om? Hvis undervisningen din på skolen er for dårlig så må du spørr læreren din\ eller rektoren din om spørsmål du lurer på, selv om du egentlig burde vite at oksygen i hjernen er noe man MÅ ha!

Du sier også at jeg må gå og få meg hjelp, jeg tror nokk heller det er du som må få deg hjelp som ikke har noe annet og gjøre enn og stirre på en nese, og ikke har noe annet og gjøre enn og prøve og for nerme folk! Hvis jeg først skulle fornerme folk på nettet så ville jeg vertfall sagt noe som virkelig VAR fornermende. 

Sorry mac, du må gå hjem og øve deg på og fornerme folk! Siden det er noe du virkelig ikke kan! 

 

XOXO - Cassie Nicole :-* <3<3

2 kommentarer

Marita Mabell

20.mar.2012 kl.02:21

Noen kjeder seg bare liksom

cassieamadeusen

20.mar.2012 kl.02:47

Marita Mabell: Ja, det kan du si! :-* <3

Skriv en ny kommentar

cassieamadeusen

cassieamadeusen

18, Molde

href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=291849&mid=44156&f=true" target="_blank">Cassieamadeusen

Kategorier

Arkiv

hits