Ukens Bitching :-* :-* !! OMG OMG OMG OMG!! :-* :-*

Hallo Bloggen :-* <3

Jeg tenkte og starte med og Bitche noen engang i uken! Høres ikke det fint ut? :-* <3 Den første til og få eren til og bli bitchet er bestevenninnen min Ida Anne :-* <3 Jeg og Ida Anne har vert bestevenner siden vi var 12 år, og har holdt sammen siden da! Men egentlig så er jeg bare venn med Ida anne fordi jeg syntes synd på henne. HALLOO hun veier sikkert 80 kg har sikkert 69 kviser i fjeset, og har en halv meter etter vekst!! Ehh haloo! Snakker om og ta vare på seg selv da !

Og for ikke og snakke om klærene hennes, jeg mener hun kjøper klærene sine på fretex! Man gjør jo bare ikke sånn, hvertfall ikke når man er 18 år! Eller jeg vet ikke om hun kjøper dem på fretex, men det ser vertfall sån ut! Når vi er ute på byen så er det alltid jeg som får oppmerksomheten fra gutta! I dag foreksempel, så pulte jeg med 4 stk, men hun pulte bare med 2! Det er ikke så rart da siden hun er dobbelt så stygg så meg, og faktisk dobbelt så stor!

Her er et bilde av Ida Anne :-*<3 Er hun ikke fin?

 

Ja dette var Ukens bitching!! Følg med, så får dere se hvem som blir bitchet neste uke :-* <3 Jeg og Ida Anne har veldig sær humor, og vi liker og bitche hverandre, vi gjør det hele tiden, og vi tar ikke oss selv så høytidelig, det er kansje derfor vennekspet våres er så fint, fordi vi kan tulle med hverandre :-* <3 hun har selv lest igjennom og gokjent innlegget!

XOXO - Cassie Nicole :-* <3<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

cassieamadeusen

cassieamadeusen

18, Molde

href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=291849&mid=44156&f=true" target="_blank">Cassieamadeusen

Kategorier

Arkiv

hits