Svar på dagens kommentar :-* !! Dette må være en av de teiteste kommentarene jeg har fått!!

Hallo Bloggen <3!

Jeg får stadig mange latterlige kommentarer, og jeg tenkte og svare på en i et eget innlegg. Dette var en kommentar jeg fikk:-* <3

Hei...


Det er så mye feil med denne videoen, og det er så mye jeg skulle sakt, men kommer ikke til å si så mye.

Du behøver ikke være gutt eller lespe for den slags skyld at du ikke bruker sminke. Og her står du faktisk å sier at du er sjokka for at hun ikke brukte sminke? Det betyr jo da at hun ser ut som en jente og at hun er pen.

Altså, hvis du er veldig usikker og har kinda dårlig selvtillitt, så trenger du ikke bringe andre ned. Og jeg ser at du har dårlig selltillit, og er usikker, fordi du står å kaller en for teit fordi hun viser følelser, og du sminker deg så mye at man ser tydelig skille fra halsen og hodet, og du snakker helt .. Linni.

Jeg mener ikke å såre deg nå, men hvis dette er ordentlig, så syns jeg du burde sette deg ned, og tenke over hva du faktisk har sakt til en person. Og ikke bruk så JÆVLA mye sminke, jeg sier ikke at du MÅ fjerne sminke, men du skuler virkelig et ansikt som sikkert er kjempe pent under en slags mørk maske.

Prøv i det minste å forandre deg til en mindre falsk person, gi deg selv mer selvtillit så blir du hyggelig isteden for å rakke ned på andre som har selvtillit nok til å være seg selv.

Svar:  Hvis du hadde fulgt med litt i videoen så hadde forstått at jeg var sjokket over at hun ikke brukte sminke, fordi hun er 18 år, og da skal du etter min mening bruke sminke! Jeg ble ikke sjokket fordi hun var pen! Du sier at du ser at jeg har dårlig selvtillitt og er usikker fordi jeg står og sier noen er teite fordi de viser følelser! Å da kan jeg bare si at jeg, og ALLE andre viser følelser, jeg gråter og ler jeg som alle andre, men jeg begynner ikke og gråte fordi folk sier at jeg kunne vert en gutt. Kansje hun har veldig dårlig selvtillitt da kansje siden hun beggynte og gråte. Jeg vet ikke, men du skal si veldig mye rart til meg før jeg beggynner og gråte.

Du sier at man ser skille fra hansen og ned, men beklager vennen, jeg har bare på Mascara på denne videoen, så du må undersøke fakta før du utaler deg. Jeg håper ikke du mente på denne videoen, hvis det så tabbet du deg, Jeg vet godt at man ser skille på headeren, så jeg håper for din skyld at det var det du mente. 

Du sier at jeg må slutte og være så falsk. Så vidt jeg vet er ikke du en av mine nære og kjære, og du vet ikke hvem jeg er eller ikke er bare fordi du leser bloggen min. Sorry mac. Og du vet det vertfall ikke når bloggen bare er noen dager gammel. Jeg har også god selv følelse, og selvtillitt.

XOXO - Cassie Nicole :-* <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

cassieamadeusen

cassieamadeusen

18, Molde

href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=291849&mid=44156&f=true" target="_blank">Cassieamadeusen

Kategorier

Arkiv

hits