Fur coats are worn by beautiful animals, and ugly people.

Hallo Bloggen <3

Jeg hadde for litt siden et innlegg om min hjertesak - dyrene som du kan lese hvis du blar i akrvet. Det jeg hadde tenkt til og skrive om nå er pels. Kjøper du pels, så kjøper du lidelse! Det vill nå vertfall jeg si! På samme måte som dyre testing blir disse dyrene født for og pines, ha det vondt, og lt i alt blir de født for og dø! 

Dyrene lever i bitte små bur, alene eller sammen med andre dyr, de kan beggynne og sloss, få stygge sår, og lever helt sikkert et smertefullt liv!

 

Måten de dreper dyrene på er også helt grusom! De kan enten bli tatt i elektro sjokk, det vet jeg egentlig ikke så mye om, de kan bli tatt i revesakser, som gjør at de får en lang smertefull død. Og noen av dyrene blir til om med dradd av pelsen på imens de lever. Grunnen til at noen dyr ikke blir avlivet er fordi, at når vi mennesker og dyr dør, blir kroppene våres stive, og når kroppen til dyrene blir stive, blir pelsen stivere, og dårligere kvalitet. Men hvis elsen blir dratt av mens de lever, så blir pelsen bløt og god.

 

Dyrebskyttelsen har vært rundt på ulike pelsfarmer i Norge og filmet hva som egentlig skjer. Dyr mangler kroppsdeler, de spiser hverandre, de lider og dør i dette helvete som pelsfarmer faktisk er. Jeg så denne videoen og jeg har egentlig ikke ord, jeg har igrunnen ingenting og si! Jeg tar med veldig lite nær av ting, men når det kommer til dyr\ mennesker som har det vondt, så går det UTROLIG inn på meg! Jeg anbefaler, og se denne filmen! Dere bare MÅ se! Dyrene HYLER av smerte, de blir seriøst spist levende av hverandre, det var så grusomt og se på! 

Dere burde virkelig se filmen!! Her er link til siden, filmen ligger lengere nede på siden!!

http://www.dagbladet.no/2010/11/01/nyheter/innenriks/dyrevern/14096445/

 

XOXO - Cassie Nicole :-* <3<3

6 kommentarer

Stine Tokle ♥

13.03.2012 kl.23:23

Skal aldri i mitt hele lang liv bruke ekte pels. Fatter ikke hvorfor mennesker må pine disse stakkars forsvarsløse dyrene når man kan lage så fin fuskepels, hva er vitsen..

STINA.BLOGG.NO

14.03.2012 kl.22:11

Tusen takk for kommentar på bloggen min <3

Hvis du vil fortsette å følge bloggen min kan du gjøre det på Facebook. http://www.facebook.com/stinablogg er linken til siden min :-)

cassieamadeusen

14.03.2012 kl.23:03

Stine Tokle: jeg er utrolig enig med deg <3

cassieamadeusen

15.03.2012 kl.14:06

STINA.BLOGG.NO: <3

DenDuVet...

02.04.2012 kl.12:49

Stakkars dyr mennensker som er med på å ødelegge dyrs pels er jo helt dumme i hodet

de ødelegger samtidig livet deres!!

cassieamadeusen

06.05.2012 kl.22:21

DenDuVet...: Bra du er enig <3!

Skriv en ny kommentar

cassieamadeusen

cassieamadeusen

18, Molde

href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=291849&mid=44156&f=true" target="_blank">Cassieamadeusen

Kategorier

Arkiv

hits