Svar på dagens kommentar - Du er ikke deg selv, det blir for teit!

Hallo Bloggen <3

Jeg får stadig flere og flere underholdene kommentarer fra dere lesere :-* <3 Og det er koselig uansett hvilken form kommentarene er :-* <3 Tenkte og svare på en nå i et eget innlegg :-* <3

Dette var en kommentar jeg fikk av en som er " Anonym"

blir så teit i og med at man ser at du ikke er deg selv, og du overdriver så mye at det ikke blir noe morsomt i det hele tatt.. så ser man også at du hermer veldig etter heidi alexandra, noe som er... teit..


Skjønner at dette skulle være en morsom blogg, men for meg så blir den bare teit, fordi du klarer ikke å gjøre det på en slik måte at folk tror at det er slik du egentlig er.

For det første så må jeg bare si at, selv omdu utgir deg for og være Anonym, så er det ikke akkurat så veldig vanskelig og finne ut hvem du er. Du sier at det blir så teit når man ser at jeg ikke er meg selv, men så vitt jeg vet så er ikke du en av mine nermeste venner, selv om du leser bloggen min så vet du IKKE NOE SOM HELST om hvem jeg er og ikke er! Hvertfall ikke når bloggen bare er noen dager gammel!  Du sier også at jeg hermer etter Heidi Alexandra, da må jeg bare si at jeg har vert inne på bloggen hennes ca 4 ganger, og sett ca 8 videoer med henne, så jeg vet nesten ingenting om henne. Jeg kan ikke se noen likheter mellom oss, bortsett fra at begge liker Barbie, sminke, og at begge snakker tålig lik dialekt. Hvis du ser på innleggene mine, kjære deg, så ser du at det ikke kan sammenlignes så veldig.

Og forressten kjære deg, hvis du er ute etter en morsom blogg, så tror jeg detsverre du har kommet på feil plass! Dette er ikke noe stand up show! Jeg har ikke prøvd å være noe som helst morsom, eller gjøre noe for og få dere lesere til og le! Så når du sier at det ikke er spessielt morsomt så forstår jeg det VELDIG godt! 

Jeg er en Barbie, enten du liker det eller ikke, om du eller andre liker bloggen min eller ikke så er det deres mening, dere får mene hva dere vill! et finnes Ingen fasit :-* <3


XOXO - Cassie Nicole :-* <3<3

4 kommentarer

Hanna Banana

13.mar.2012 kl.18:51

du er så rå!

cassieamadeusen

13.mar.2012 kl.19:03

Hanna Banana: Awwii <3 Søt du er :-* <3

ronjaah

13.mar.2012 kl.19:04

pen ;)

cassieamadeusen

13.mar.2012 kl.19:51

ronjaah: Awii <3 Takk :-* <3

Skriv en ny kommentar

cassieamadeusen

cassieamadeusen

18, Molde

href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=291849&mid=44156&f=true" target="_blank">Cassieamadeusen

Kategorier

Arkiv

hits