Livet er som en terning, det beste man kan få er sex!

Hallo Bloggen <3!

Nå enkte jeg at jeg skulle skrive om min mening om sex og Alkohol! <3 For det første så må jeg bare si at alkohol er noe av det beste i hele verden, ikke det at det smaker så godt, men at det bare er helt HERLIG og bli full! :-* <3 Kan du tenke deg noe så morsomt som og gå på en fest? Mange folk, danse, og høre på musikk! Det er jo ikke noe som blir bedre enn det liksom!

Det er også veldig bra at det ikke er lov til åg kjøpe Alkohol før du er 18! Men jeg tror ikke det er så mange som venter med og drikke til dem er 18! Hvor flaut er det ikke og si at man ALDRI har vert full når man er 18? Haha det er jo KJEMPE FLAUT!

 

Også er det jo sex! Det er jo veldig bra at den sexuelle lav alderen er 16 år, når man er 16 så tror jeg at man har beggynt å tenke litt på prevansjon! Men det er jo ikke så lett hvis du er på en fest, siden da tenker du kansje ikke på at du må beskytte deg! Men det som er så fint i norge er at hvis man blir gravid så kan man jo bare ta abort! Når vi har kommet så langt i teknologien så kan man jo benytte seg av det ! Selv har jeg tatt abort 2 ganger ! 

 

XOXO - Cassie Nicole :-* <3<3

 

4 kommentarer

Ida

14.mar.2012 kl.12:16

Syntes det blir feil å si at man "bare" kan ta abort..

Abort er ikke et prevensjon middel. Jeg har selv tatt abort en gang.

men mener fortsatt at man ikke bare kan gå rundt å være uforsvarlig å ha ubeskyttet sex, for man kan jo "bare" ta abort..

Finnes grenser for hvor mange ganger man kan ta abort også :-)

cassieamadeusen

14.mar.2012 kl.23:05

Ida: Du har din mening, og jeg har min mening <3

Ida

16.mar.2012 kl.20:57

Ja,. det er sant nok.. Alle kan ikke mene likt :)

cassieamadeusen

16.mar.2012 kl.23:17

Ida: <3

Skriv en ny kommentar

cassieamadeusen

cassieamadeusen

18, Molde

href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=291849&mid=44156&f=true" target="_blank">Cassieamadeusen

Kategorier

Arkiv

hits