Livet er som en terning, det beste man kan få er sex!

Hallo Bloggen <3!

Nå tenkte jeg at jeg skulle skrive min mening om sex, og Alkohol. Jeg mene rfor det første så må jeg bare si at alkohol er noe av det beste i hele verden, ikke det at det smaker så godt, men at det bare er helt HERLIG og bli full! :-* <3 Kan du tenke deg noe så morsomt som og gå på en fest? Mange folk, danse, og høre på musikk! Det er jo ikke noe som blir bedre enn det liksom! Og det samme med sex, livet er som en terning det beste man kan få er sex.

 

 - Personelig så syntes jeg at 16 år er en fin sexuell lav alder, for da mener jeg at man er sånn passe bevist på at man må bruke prevansjon, men det kuleste er jo og debutere tidligere enn 16, det er jo ikke noe vits i og vente liksom. Men som sagt så er det fortere og bli gravid før man er 16 siden da tenker man kansje ikke like lang å man kan fort bli gravid. MEN det som er så utrolig bra her i Norge er jo at det er bare og ta abort! Så det gjør jo egentlig ingenting! Selv har jeg tatt abort 2 ganger, når man har kommet så langt i teknologien, så kan man jo benytte seg av det!

 - Og at man er 18 år og kan beggynne og kjøpe Alkohol er også veldig bra! Men jeg tror det er veldig få som egentlig venter med og drikke til dem er 18, hvor flaut er det ikke og si til folk at du ALDRI  har vert full når du er 18 år liksom?

Hva er din mening om sex og Alkohol?

XOXO - Cassie Nicole :-* <3<3

4 kommentarer

Nathalie

12.mar.2012 kl.14:11

Er dette dine alvorlige meninger når det kommer til sex og alkohol? Eller spøker du?

Jeg håper virkelig at det her er et forsøk på en spøk.

cassieamadeusen

12.mar.2012 kl.15:26

Nathalie: Det er seriøst :-* <3

Nathalie

12.mar.2012 kl.15:31

Uff, så trist at det er din virkelige mening.

cassieamadeusen

12.mar.2012 kl.15:42

Nathalie: Du har din mening, jeg har min mening <3 Det finnes ingen fasit

Skriv en ny kommentar

cassieamadeusen

cassieamadeusen

18, Molde

href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=291849&mid=44156&f=true" target="_blank">Cassieamadeusen

Kategorier

Arkiv

hits