- Svar på noen spørsmål fra dere lesere.

Hallo Bloggen <3 !

Jeg får stadigvekk spørsmål fra dere lesere, og isteden for og svare en og en i kommentar feltet tenkte jeg at det kansje var mere morsomt å svare i et eget innlegg.

 - Er seriøst Barbie ditt forbile? Ja, Barbie er seriøst mitt forbilde <3 Jeg sier ikke at jeg tror jeg er en barbie, bare at jeg vill se ut som en.

 - Har du søsken? Nei jeg har ingen søsken.

 - Du snakker mye om katten din Coco Chanel, her på bloggen ! Jeg har også lyst på en Abyssiner katt, og lurer på hvor mye du må betale for en slik katt. Katten min kostet 3 000 kr, men jeg fikk den ganske billig fordi den har en skade på øyet. Som oftest så ligger prisene på slike katter mellom 5 - 6 000. Du kan jo søke litt på internett også :-)

 - Er du seriøst så dum som du gir deg ut for og være ? Eller bare later du som? Jeg vet erligtalt ikke hva jeg skal svare på dette spørsmålet, hva er dette egentlig og spørr om? Om jeg er dum eller ikke får du finne ut selv, ved og lese bloggen min. Du er kansje smartere enn meg på noen områder, men det betyr ikke at jeg er dum!

 

Dette var svarene på nosn spørsmål jeg har fått i kommentar feltet! Hvis det er noe dere lurer på så er det jo selvfølgelig bare og spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan! Tenkte og begynne med slike svar på spørsmål innlegg engang i uken :-)

 

Tenkte dere ville ha nie fint og se på, så legger inn et bilde av meg selv <3

XOXO - Cassie Nicole :-* <3<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

cassieamadeusen

cassieamadeusen

18, Molde

href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=291849&mid=44156&f=true" target="_blank">Cassieamadeusen

Kategorier

Arkiv

hits