Tips til håret ditt !

I dette innlegget hadde jeg tenkt å skrive om hår gennerelt,  men fant egentlig ikke noen bra overskrift.

 

  -  HVORDAN FÅ HÅRET TIL OG GRO FORTERE? så er det lurt og og få i seg nokk B - Vitaminer\ øljær, dette kan du få i pulver form og tablett form, JEG, har bare prøvd i tablett form, å jeg syntes det fungerte utrolig bra! Den boksen jeg har prøvd anbefaler dem 2 tabletter på morgenen, og 2 tabletter på kvelden.

Noen tenker sikkert at hvis jeg spiser flere tabletter enn anbefalt så vokser sikkert håret mitt ENDA fortere, men det gjør det ikke. Det erIKKE  farlig å ta mere enn annbefalt, B vitaminer er helt naturlig, men hvis du tar mere enn anbefalt, så ordner kroppen oppselv, å hvis du får i deg mere en annbefalt dose så kommer det utigjenn sammen med urinen, så håret vokser ikke fortere, det er en grunn til at det står annbefalt dose på pakkningen. B Vitaminer er ikke bare bra for hår, men også for hud, og negler. 


Du kan også prøve med noe som heter FAST Shampo og balsam, dette er en shampo og balsam som skal få håret til og gro 40% fortere. på noen vokser det 40% fotere på andre vokser det nesten ingen ting, å på andre så vokser det mye mere enn 40% fortere. Det kommer ann på person til person. Det er værtfall det som sies.

Selv bruker jeg FAST shampo og balsam nå, å jeg merker verken noe fra eller til, jeg har egentlig ikke noe tro på at håret skal vokse fortere fordi man smører noe i håret, da har jeg heller tro på øljær\ og B vitaminer.Noe som også er veldig viktig er at du IKKE får for slitt hår, det som er lurt er å klippe det hver 6 - 8 uke. Hvis du får VELDIG slitt hår, så spiser håret seg oppover, det vill aldri slutte og vokse, men det spiser seg oppover i takt som det vokser, å da vill det ikke bli lengere. Noe som også kan være lurt er og masere shampoen inn i hode bunden, da for du i gang blod sirkulasjonen, som kan sette fart på saker og ting! PS : NÅR DU GJØR TING FOR AT HÅRET SKAL GRO FORTERE SÅ VILL DET JO GRO ALLE VEIER, IKKE KUNN PÅ HODET ;-)

 

 

 -  Hvordan får et sundt hår?  Noe som er veldig viktig for å få et sundt hår er å klippe det slik at det ikke blir slitt! Men det som er nesten det ALLER viktigste er å kjøpe hår produkter KUNN hos frisør. Noen tenker sikkert at folk sier at frisør produkter er det beste kunn for å tjene penger, MEN de shampoene og balsamene ++ du kjøper i butikken er det silikon i, jeg sier ikke ALLTID, men som oftest.

Håret ditt kan fordi om så fint og sundt ut men silikonen legger seg uten på håret, slik at det bare ser sånn ut. Så du burde helst og kjøpe ting hos frisøren. Det kan være lurt med med kurer, og gode shampoer, med masse foktighet og Vitaminer. Og ikke minst BRUK VARME BESKYTTENDE!  Hvis du feks har kjøpt en shampoo hos frisøren mot tørt hår å du syntes det ikke virker så kan det være fordi du ikke gjør det på riktig måte. Mange tenker at å vaske håret er bare og vaske det, men det er det ikke. Når du skal vaske håret så skal du:

1 - ha bløtt hår, (det sier vell seg selv)  Du skal først ta i shampo, og gni det inn, du trenger ikke så mye i tuppene,men mest i hode bunden, etter som det er på toppen av hodet det blir fortest fett. Når du har gjort dette skylder du ut.

 

2- Når du har skylt ut shampoen første gangen, tar du i shampo en gang til, grunnen til at du skal ta i shampo to ganger, er at første gangen blir håret rent, andre gangen skal det virke på håret, Feks hvis shampoen er mot tørt hår så skal det begynne å virke på det. Derfor er det ofte folk føler seg lurt å føler at shampoen ikke hjelper.

 

 

3-  Hvis du vill ha i hårkur så er det lurt og gjøre dette nå, når du har tatt i shampo så åpner sjell laget i håret seg, og da er håret på en måte "åpent" å kuren trekker seg godt og fint inn. 

4- Når du har hatt i kuren så lenge du vill, skjyller du ut og avslutter med balsam, balsam lukker skjell lagene igjenn.

 

  (Dette inlegget har jeg skrevet fra hodet mitt, jeg har ikke skrevet av fra noen plasser! noen bilder har jeg tatt selv og noen er fra Google)

XOXO - Cassie Nicole :-* <3<3

2 kommentarer

Helga Kristiansen

09.mar.2012 kl.18:14

kjempegode tips!

cassieamadeusen

09.mar.2012 kl.18:16

Helga Kristiansen: Awii takk :-* <3

Skriv en ny kommentar

cassieamadeusen

cassieamadeusen

18, Molde

href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=291849&mid=44156&f=true" target="_blank">Cassieamadeusen

Kategorier

Arkiv

hits